USA: Slutten for Hope & Change?


2. november er det mellomvalg i USA. Republikanerne har gode sjanser til å vinne flertall i Representantenes Hus og kanskje i Senatet. Betyr det slutten for Obamas reformer?

Obamas popularitet er dalende. Vil et valgnederlag i november spå ille for gjenvalg i 2012? Og er Tea Party- bevegelsen til skade eller nytte for republikanerne?

Se Civita-TV fra frokostmøtet med NRKs tidligere korrespondent og nå bokskrivende Tove Bjørgaas, historiker, leder av Oppland SV og forfatter av blant annet bok om de amerikanske presidentene Hans Olav Lahlum og USA-ekspert og skribent i Minerva Jan Arild Snoen.

Se innleggene her:

Se debatten her:

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »