Ja eller nei til boklov?

E-bøker og internasjonale giganter som Amazon og Apple gjør at bokbransjen står overfor store muligheter og utfordringer. I hyllene kjemper norsk poesi og dramatikk om plassen mot krimlitteratur og oversatte spenningsbøker.

Trenger vi en boklov for å beskytte norsk litteratur? Hvem vinner på en slik lov, og hvem taper?

Se film fra frokostmøtet med administrerende direktør i Den norske Forleggerforening Kristenn Einarsson, kulturredaktør i Minerva Anna Katharina Fonn Matre, forlagssjef i forlagshuset Bazar Øyvind Hagen, og forfatter og astrofysiker Eirik Newth.

 

 

Se innleggene her:

 

Se debatten her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »