Hvordan har innvandringen påvirket Sverige, og er «svenske tilstander» noe vi bør frykte i Norge?

Civitakveld mandag 4. september kl. 18:30 – 20.00

 

I Norge omtales ofte debatten om innvandring i Sverige i negative ordlag. Er det grunnlag for disse beskrivelsene, eller er debatten om «svenske tilstander» overdrevet? Hvilke utfordringer har innvandringen i Sverige ført med seg, og hvordan kan disse utfordringene løses? Hvilke erfaringer fra Sverige er også relevante i Norge? I anledning utgivelse av Tino Sanandajis bok «Masseutfordring» inviterer Civita til skandinavisk innvandringsdebatt.

 

 

I panelet: Tino Sanandaji, nationaløkonom ved Institute for Economic and Business History Research, profilert samfunnsdebattant og forfatter, Ove Vanebo, advokat i Kluge, tidligere statssekretær i Justis- og beredskapsdepartementet og formann i FpU, Anne Britt Djuve, forskningssjef i Fafo og Nils August Andresen, redaktør i Minerva.

Møtet finner sted i Civitas lokaler i Akersgata 20, 6. etg. med enkel servering fra kl. 18.15.

Velkommen!

Møtet er dessverre fulltegnet!

For plass på venteliste, ta kontakt med Cathrine Ulrikson: cathrine@civita.no

Se live streaming fra møtet kl. 18.30 her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »