Hvilken rolle spiller de politiske partiene i demokratiet?

Se live streaming fra frokostmøtet her:

Civita inviterer til frokostmøte på Café Christiania onsdag 6. april kl.8.00-9.30

I april starter partienes landsmøter. Er møtene fortsatt politiske verksteder, eller er det blitt nøye regisserte TV-show? Hvilken rolle spiller norske partier i demokratiet vårt? Hvordan utvikler de politikk, og hvordan rekrutterer de kandidater? Og hvordan kan partiene bidra til en enda bedre politisk debatt?

I panelet: Stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde (H), professor i statsvitenskap ved UiO, Knut Heidar, stortingsrepresentant Sveinung Rotevatn (V) og tidligere leder i SU og spaltist i Aftenposten, Andreas Halse.

Det serveres frokost fra kl. 07.45, og det blir anledning til å stille spørsmål.

Møtet finner sted på Café Christiania, Nedre Vollgate 19, inngang i Stortingsgaten.

Møtet blir også streamet på våre hjemmesider.

Velkommen!

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »