Frokostmøter 22. og 23. mai: Hva skjer i Nord-Korea?

Civita inviterer til frokostmøte på Litteraturhuset i Bergen torsdag 22. mai kl. 8.30 – 10.00 og på Café Christiania i Oslo fredag 23. mai kl. 8.00 – 09.30.

Festspillene i Bergen samarbeider med Nord-Korea. 22.mai vises teaterkonserten Kardemomyang, som er en samproduksjon mellom Festspillene i Bergen, Morten Traavik og nord-koreanske myndigheter, der nord-koreanske barn og unge fremfører Kardemomme by på norsk.

Civita ønsker i denne forbindelse å rette søkelyset mot det som skjer i Nord-Korea – på de alvorlige menneskerettighetsbruddene, den ekstreme undertrykkelsen og forfølgelsen av landets borgere. Vi ønsker også en diskusjon om hvordan verdenssamfunnet bør forholde seg til regimet i Pyongyang og hva som skal til for at et systemskifte skal finne sted.

banner_FB_frokostibergen220514web

I panelet: Tidligere leder for Asia-avdelingen i Amnesty International i London og delforfatter av FN-rapporten Report of the commission of inquiry on human rights in the Democratic People’s Republicof Korea, Rajiv Narayan. Forskningsdirektør i Liberty in North Korea (LiNK)i Seoul, Sokeel Park. Direktør for The European Alliance for Human Rights in North Korea i London, Michael Glendinning og prosjektleder i The European Alliance for Human Rights in North Korea og flyktning fra Nord Korea, Jihyun Park.

Påmelding til arrangementet i Bergen 22.5. her og Oslo 23.5. her.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »