Finnes det en borgerlig politikk?

Civita inviterte til frokostmøte på Café Christiania onsdag 5. september

Temaet var borgerlig politikk. Hva har de borgerlige eller ikke-sosialistiske partiene til felles? Hvilke ideer og verdier skiller Venstre, KrF, Høyre og FrP fra de rødgrønne partiene?

Hvilke fellesprosjekter og reformer bør en ny regjering gå inn for? Hva skal til for at de borgerlige partiene vinner valget, og hvilken rolle vil ungdomspartene spille?

Se film fra møtet med leder i KrFU, Elisabeth Løland, formann i FpU Himanshu Gulati, leder i Unge Høyre Paul Joakim Sandøy og leder i Unge Venstre Sveinung Rotevatn.

Podcast fra møtet finner du her.

 

Se innleggene her:

 

Se debatten her:

 

 

Les Minerva-journalist Jan Arild Snoens kommentar fra møtet her, og Paul Joackim Sandøys svar til Snoen her.

Les også oppslagene fra møtet i Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende.

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »