MIDTØSTEN: Får vi mer fred og demokrati?

I 2011 har vi vært vitne til store omveltninger i flere arabiske land. Civita inviterte fredag 1.4. til frokostmøte om den nye strategiske virkeligheten i Midtøsten: Ser vi nå utsikter til mer eller mindre sikkerhet, fred og demokrati? I panelet satt Avital Leibovich, oberstløytnant og sjefstalsperson for Det israelske forsvaret (IDF), Hanne Eggen Røislien, religionsviter (PhD) og forsker ved Institutt for forsvarsstudier (IFS) og Cecilie Hellestveit, folkerettsjurist og forsker ved International Law and Policy Institute (ILPI).

Se innleggene her:


Se debatten her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »