Er Donald Trump tidenes verste president? – Hans Olav Lahlum presenterer USAs presidenter fra George Washington til Donald Trump

Civitakveld mandag 18. januar kl. 19.30 – 22.00

 

Den 20. januar overtar Joe Biden som USAs neste president. Men hva innebærer det å være president i USA, og hvordan har tidligere presidenter taklet rollen som landets øverste leder? Hvordan har presidentrollen utviklet seg?

I kveldens møte samtalte Hans Olav Lahlum med Eirik Løkke om de amerikanske presidentene, fra George Washington til Donald Trump. Hvem er den beste presidenten? Og hvem er den verste presidenten? Og hva kan vi forvente av Joe Biden?

Møtet foregikk uten publikum og ble sendt på denne nettsiden og på vår Facebookside.

Lahlum svarte også på spørsmål på Facebook etter sendingen.

Se video fra møtet her:

 

 

Du kan også høre møtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »