Demokratiets fremtid i Russland

Putins Russland er en utfordring for demokratiforkjempere, hvor regimekritikk medfører fare for represalier. Alt tyder på at presidentvalget 4. mars vil gi Putin en ny periode som president.

Men opinionen er i sterk bevegelse og Russland er kanskje på vei mot et paradigmeskifte. Hva er muligheten for demokratiske endringer i Russland?

Se Civita-TV fra frokostmøtet med de to fremtredende regimekritikerne, Boris Nemtsov og Andrei Piontkovsky.

Nemtsov er russisk politiker, tidligere visestatsminister i Russland fra 1997-98 og en av lederne for partiet Folkets Frihet (PARNAS). Piontkovsky er senior fellow ved det russiske Vitenskapsakademiet i Moskva, anerkjent politisk analytiker og forfatter.

Frokostmøtet var i samarbeid med Chechnya Peace Forum.

Se innleggene her:

 

Se debatten her:

 

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »