GLOBALISERING: Dialog eller konfrontasjon


Demokratiet har vært på fremmarsj etter murens fall. Men de siste ti årene har vi opplevd at noen av de autoritære landene er blitt langt sterkere, og i noen grad mer autoritære. Hvordan påvirker det vår handlefrihet? Se Civita-TV fra frokostmøtet med Espen Barth-Eide, statssekretær i Forsvarsdepartementet, Jan Tore Sanner, 1. nestleder i Høyre, Morten Høglund, utenrikspolitisk talsmann i FrP og Janne Haaland Matlary, professor i internasjonal politikk ved UiO.

Se innleggene her:

Se debatten her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »