KRIG: Afghanistan: Veien videre


USA og NATO har endret taktikk og satt i gang en ny offensiv. Tapene kan komme til å øke, også blant norske soldater. Samtidig har regjeringen i Kabul tatt opp kontakten med deler av Taliban. Nærmer vi oss etter snart et tiår et vendepunkt i krigen i Afghanistan? Og hvis ikke – hvor lenge skal vi bli der?

Se Civita-TV fra frokostmøtet med FNs tidligere spesialutsending til Afghanistan Kai Eide, tidligere forsvarssjef Sverre Diesen og tidligere PRIO-direktør Stein Tønnesson.

Se innleggene her:

Se debatten her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »