Vil Ap si ja til rusreformen – eller må det inngås et kompromiss?

Møtet streames uten publikum

Se direktesending fra kl. 8.00:

Civitafrokost tirsdag 13. april kl. 8.00 – 9.00

Regjeringen har fremmet forslag til rusreform. Det skal bli mindre straff og mer helsehjelp. Men vil reformen føre til mer eller mindre bruk av narkotika? Og hvilke andre konsekvenser vil reformen ha?

Regjeringen må ha støtte fra minst ett av de store opposisjonspartiene for å få flertall. Sp og Frp har allerede sagt nei, mens Arbeiderpartiet skal behandle saken på sitt landsmøte neste helg. Hvilket resultat kan vi vente oss når Stortinget skal behandle saken?

I panelet: Guri Melby, kunnskaps- og integreringsminister og leder i Venstre, Tuva Moflag, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og medlem av helse- og omsorgskomiteen, og Sveinung Stensland, stortingsrepresentant for Høyre og saksordfører.

Møtet vil foregå uten publikum og streames på denne siden og på Facebook.

Det vil være mulig å stille spørsmål via Twitter og i selve streamen på Facebook.

Melder du deg på under, vil vi sende deg en påminnelse dagen før med lenker til direktesendingen.

Velkommen!

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »