Hva skjer på Koreahalvøya?

Civitas lokaler i Akersgata 20

Civita inviterer til ettermiddagsmøte torsdag 15. februar klokken 15.00-16.30.

 

 

Torsdag den 15. februar får Civita besøk av senioranalytiker Alison Evans ved IHS Markit.

Evans vil innlede om ulike scenarioer vedrørende situasjonen på den koreanske halvøya.

Alison Evans er senioranalytiker ved IHS Markit. IHS Markit er et rådgivnings- og konsulentselskap som gir informasjon og sikkerhetsanalyse til beslutningsprosesser for bedrifter, forsvar og myndigheter. Evans er ansvarlig for analyse av politiske, operative og sikkerhetsmessige forhold i flere land i Asia, først og fremst Japan og Nord- og Sør-Korea.

Dere får en enestående mulighet til å utvide kunnskapene om forholdene i det lukkede Nord-Korea. Sikkerhetssituasjonen på koreahalvøya står som kjent i verdensbegivenhetens sentrum.
Etter innledningen åpner vi for spørsmål og diskusjon.

Møtet vil finne sted i Civitas lokaler i Akersgata 20. Lokalet befinner seg i 6. etasje og har egen ringeklokke. Tidspunkt: 15.00 til ca. 16.30.

NB: Det er begrenset med plass på møtet. Bindene påmelding sendes per mail til bard[at]civita.no.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »