Medienes dekning av Metoo: Gikk de for langt?

Christiania

Civitafrokost tirsdag 30. april kl. 8.00 – 9. 15

Civita inviterer til frokostmøte i forbindelse med at den svenske journalisten Fredrik Virtanen gir ut bok om voldtektsanklagene mot ham i svenske medier høsten 2017. Virtanen mistet jobben som følge av anklagene som ble fremsatt i mediene, og han beskylder svenske medier for å ha kastet alle prinsipper om kildekritikk over bord med metoo som påskudd. Mistet svenske medier gangsynet under metoo-kampanjen? Og hva med norske medier?

I panelet: Fredrik Virtanen, forfatter av boken «Uten nåde», Åsa Linderborg, kulturredaktør i Aftonbladet, Kjetil Alstadheim, politisk redaktør i Dagens Næringsliv og Mari Skurdal, redaktør i Klassekampen.

Dørene åpner kl. 7.30, og det blir anledning til å stille spørsmål.

Møtet arrangeres i samarbeid med Gloria Forlag og finner sted på Christiania, Nedre Vollgate 19, inngang i Stortingsgaten.

Møtet blir også streamet på våre hjemmesider.

VELKOMMEN!

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »