Kan Tyskland redde EU?

Møtet streames uten publikum

Se live stream fra møtet her:

Civitafrokost fredag 25. september kl. 8.00 – 9.00

 

Under det tyske formannskapet i EU dette halvåret har EU-landenes stats- og regjeringssjefer blitt enige om omfattende økonomiske redningspakker som svar på koronakrisen.

Er dette et tegn på at EU er i ferd med å utvikle en mer integrert økonomisk politikk, og hva vil det kunne bety for Norges fremtidige forhold til EU?

I panelet: Martin Sandbu, økonomisk kommentator i Financial Times og forfatter av boken The Economics of Belonging (2020), samt stortingsrepresentantene Anniken Huitfeldt (Ap) og Michael Tetzschner (H), henholdsvis leder og nestleder i Stortingets utenriks- og forsvarskomité.

Frokostmøtet arrangeres i samarbeid med Europabevegelsen.

Møtet vil foregå uten publikum og streames på denne nettsiden og på vår Facebookside. Vi vurderer fortløpende muligheten for å kombinere både live stream og et begrenset publikum.

Det vil være mulig å stille spørsmål via Twitter med hashtag #civitafrokost og i selve streamen på Facebook.

Velkommen!

Melder du deg på under vil vi sende deg en reminder dagen før med linker til streamen, og gi beskjed skulle vi åpne opp for publikum.

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »