Hvem bør bli byrådsleder i Oslo?

Christiania

Civitafrokost tirsdag 3. september
kl. 8.00 – 9.15

Raymond Johansen (Ap) og Eirik Lae Solberg (H) står i spissen for hvert sitt byrådsalternativ i Oslo etter valget. Kommer Raymond Johansen til å fortsette som byrådsleder for Ap, SV og MDG – eller får vi et borgerlig byråd med Eirik Lae Solberg som byrådsleder? Hva skiller de to kandidatene og byrådene de vil lede? Hva mener de om bompenger og kollektivtransport, skolepolitikk, boligpolitikk, integrering og eiendomsskatt? Og hvor bilfri og grønn skal byen bli?

Raymond Johansen og Eirik Lae Solberg møtes til debatt.

Dørene åpner kl. 7.30, og det blir anledning til å stille spørsmål.

Møtet finner sted på Christiania, Nedre Vollgate 19, inngang i Stortingsgaten.

Møtet blir også streamet på våre hjemmesider.

VELKOMMEN!

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »