Hva ligger bak den grønne bølgen i Europa?

Christiania

Dette frokostmøtet er dessverre avlyst på grunn av koronavirus-situasjonen.

Civitafrokost tirsdag 17. mars kl. 08.00 – 9. 15

Hvorfor har De grønne blitt størst i Tyskland og hvilke ideer ligger bak fremgangen? Er vi vitne til et gjennombrudd for en ny, grønn liberalisme, eller handler det mer om økende oppslutning om en protestbevegelse som adresserer et problem som betyr stadig mer for stadig flere?

Til å belyse disse spørsmålene har vi fått Ralf Fücks, leder av tankesmien Zentrum Liberale Moderne i Berlin, til å dele sine tanker. Fücks har lang fartstid  fra ledende tillitsverv i Bündnis 90/Die Grünen. Han regnes som en ledende tenker bak utviklingen av Die Grünen og er tidligere leder av Heinrich Böll Stiftung.

Også i panelet: Guri Melby, leder for programkomiteen til Venstre og Lage Nøst, leder for programkomiteen til Miljøpartiet De Grønne.

Dørene åpner kl. 7.30, og det blir anledning til å stille spørsmål. Møtet vil bli avholdt på engelsk.

Møtet finner sted på Christiania, Nedre Vollgate 19, inngang i Stortingsgaten.

Møtet blir også streamet på våre hjemmesider.

VELKOMMEN!

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »