Hva kan norsk høyreside lære av det som har skjedd i Kristiansand?

Teateret i Kristiansand

Civita inviterer til debattmøte på Teateret i Kristiansand mandag
6. desember kl. 19.30.

 

Valget i 2019 etterlot Kristiansand med et fragmentert politisk landskap. Protestpartiene Demokratene og Tverrpolitisk Folkeliste fikk til sammen 18,9% av stemmene og både Venstre og Senterpartiet valgte samarbeid med venstresiden. Hva kan den norske høyresiden lære av det som har skjedd i Kristiansand?

I panelet: Harald Furre, tidligere ordfører i Kristiansand for Høyre, Stian Storbukås, gruppeleder for Kristiansand Fremskrittsparti, Vidar Udjus, politisk redaktør i Fædrelandsvennen, og førsteamanuensis og statsviter i Civita, Jan Erik Grindheim. Møte ledes av Kristin Knutsen, Agder MDG.

Møtet finner sted i «Intimsalen» hos Teateret i Kristiansand. Dørene åpner kl. 19:00 og diskusjonen varer til ca. kl. 21:00.

Påmelding på Facebook!

Velkommen!

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »