Forstå USA: Trumps Amerika

Litteraturhuset i Bergen

Litteraturhuset i Bergen og Civita inviterer til diskusjon om Trumps Amerika, onsdag 17. januar 2018 kl. 19.00-20.00.

 

 

Den 20. januar er det ett år siden Donald Trump overtok som USAs 45. president. Hvilke underliggende forhold gjorde det mulig for Trump å bli valgt? Hvilke velgere er det som støtter Trump? Og er det økonomiske eller kulturelle forhold som driver støtten?

Elisabeth Ivarsflaten, professor i sammenlignende politikk, møter Frank Rossavik, journalist og forfatter av boken Blant republikanere, til diskusjon om hvordan vi kan forstå dagens USA i lys av fenomenet Donald Trump.

Samtalen ledes av Eirik Løkke (Civita).

Inngang: 85,- (55,- for studenter)

Klikk her for billetter.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »