Forstå USA: Fox News

Litteraturhuset i Bergen og Civita inviterer til diskusjon om Fox News tirsdag 13. mars 2018 kl. 19.00-20.00.

 

Nyhetskanalen Fox News beskyldes ofte for å være ubalansert og forme det amerikanske samfunnet i konservativ retning. Støttespillerne mener derimot at Fox News har vært viktig for å balansere dominansen til de dominerende liberale mediene. Hvordan har kanalen lykkes med å forme holdninger i det amerikanske samfunnet? Og hvilken rolle kommer Fox News til å spille i fremtidens USA?

Jens Kjeldsen er professor i medievitenskap og har spesialisert seg på retorikk og politisk kommunikasjon. Lene Johansen har tidligere jobbet som journalist i USA, og blant annet publisert for National Public Radio, Reason Magazine og Columbia Journalism Review. Samtalen ledes av Eirik Løkke (Civita).

Inngang: 85/55,– (stud.)

Billetter får du her.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »