Er styringspartiene i Europa i krise?

Møtet streames uten publikum

Civitafrokost onsdag 25. november kl. 8.00 – 9.00

Hva skal til for at de sosialdemokratiske partiene i Europa greier å reise seg igjen? Hva skal til for at de store borgerlige partiene skal lykkes? Er det et problem at styringspartiene mister oppslutning, eller får vi et mer velfungerende demokrati med flere mindre partier? Hvor er Høyre og Arbeiderpartiet om 5 – 10 år?

Se live stream med Raymond Johansen, byrådsleder for Arbeiderpartiet i Oslo, Torbjørn Røe Isaksen fra Høyre og Johannes Bergh, forsker og leder av Stortingsvalgundersøkelsen ved Institutt for samfunnsforskning.

Samtalen ledes av Kristin Clemet, og møtet vil foregå uten publikum og streames på denne nettsiden og på vår Facebookside.

Det vil være mulig å stille spørsmål via Twitter og i selve streamen på Facebook.

Velkommen!

Melder du deg på under vil vi sende deg en reminder dagen før med linker til streamen.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »