Er Donald Trump tidenes verste president? – Hans Olav Lahlum presenterer USAs presidenter fra George Washington til Donald Trump

Møtet streames uten publikum

Lahlum vil også svare på spørsmål i kommentarfeltet på Facebook etter at sendingen er ferdig!

 

Civitakveld mandag 18. januar
kl. 19.30 – 22.00

Den 20. januar overtar Joe Biden som USAs neste president. Men hva innebærer det å være president i USA, og hvordan har tidligere presidenter taklet rollen som landets øverste leder? Hvordan har presidentrollen utviklet seg?

I kveldens møte samtaler Hans Olav Lahlum med Eirik Løkke om de amerikanske presidentene, fra George Washington til Donald Trump. Hvem er den beste presidenten? Og hvem er den verste presidenten? Og hva kan vi forvente av Joe Biden?

Møtet vil foregå uten publikum og sendes på denne nettsiden og på vår Facebookside.

Lahlum vil også svare på spørsmål i kommentarfeltet på Facebook etter at sendingen er ferdig!

Velkommen!

 

Melder du deg på under vil vi sende deg en reminder dagen før med linker til streamen.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »