Donald Trump vs. Joe Biden

Møtet streames uten publikum

Se live stream fra kl. 8.00 her:

Civitafrokost onsdag 28. oktober
kl. 8.00 – 9. 00

Presidentvalget i USA 2020 blir av mange betegnet som det viktigste valget i nyere tid. Hva er det som står på spill? Og hvordan vil koronapandemien påvirke valget? Hvilke faktorer blir utslagsgivende? Joe Biden leder i skrivende stund på målingene, men kan Donald Trump overraske nok en gang og vende valgkampen på oppløpet? Og vil Donald Trump akseptere et eventuelt nederlag?

Seks dager før valget inviterer vi til diskusjon om presidentvalget i USA.

I panelet: Jan Arild Snoen, journalist i Minerva og aktuell med boken «Trump-sjokket», Hilde Restad, forsker ved Bjørknes Høyskole og Ketil Raknes, doktorgradsstipendiat ved Høyskolen Kristiania.

Frokostmøtet vil trolig foregå uten publikum og streames på denne nettsiden og på vår Facebookside. Vi vurderer fortløpende muligheten for å kombinere både live stream og et begrenset publikum.

Det vil være mulig å stille spørsmål via Twitter med hashtag #civitafrokost og i selve streamen på Facebook.

Velkommen!

Melder du deg på under vil vi sende deg en reminder dagen før med linker til streamen.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »