PODCAST:

Leder for fondet Nysnø Klimainvesteringer Siri Kalvig om vær, klima og det å være gründer

Mathilde Fasting Mathilde Fasting
Leder for fondet Nysnø Klimainvesteringer Siri Kalvig om vær, klima og det å være gründer

Gjest i denne episoden av vår podcast Liberal halvtime er, Siri Kalvig. Hun har vært gründer siden 1990-tallet. og bruker investeringer og kunnskap om vær og klima for å bidra til et grønt skifte i Norge.

Civita-akademiet våren 2021

18.januar kl.23:59

Våren 2021 arrangeres Civita-akademiet i politisk filosofi for 22. gang. Er du ca. 20-40 år og interessert i politikk og politisk filosofi? Les mer om hvordan du kan søke her!

Les mer »
  • Civitaskolen våren 2021

    18.januar kl.23:59, Civita

    Civitaskolen er for deg mellom 17-20 år, som er interessert i politikk og samfunn, og som ønsker å lære mer og diskutere med andre. Les mer om hvordan du kan søke her!

    Les mer »

Ny vindkraftskatt for økt lokal forankring

Ny vindkraftskatt for økt lokal forankring

Dette notatet foreslår en alternativ innretning av skatteregimet for vindkraft der kommunene kompenseres med en naturressursskatt og en arealbasert naturavgift, som kan bidra til å øke den lokale oppslutningen rundt nye vindkraftprosjekter.

Les mer »

Kina – harmoni til en pris

Kina – harmoni til en pris

I dette notatet drøfter historiker Bård Larsen forholdet mellom idealisme og realisme i utenrikspolitikk med forholdet til Kina som utgangspunkt. 

Les mer »
Velferd og den nordiske modellen » Flere artikler »
Økonomisk frihet og utvikling » Flere artikler »

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »