Hvor viktig er venturekapital for utviklingen av norsk næringsliv?

En forutsetning for å utvikle nye bedrifter er risikovillig kapital, ofte omtalt som Venturekapital. Hvor godt fungerer markedet for venturekapital? Og hva kan gjøres for at vi lykkes enda bedre med å omgjøre gode ideer til kommersielle bedrifter?

Ukens gjest er: Rikke Eckhoff Høvding, administrerende direktør i NVCA.

Episode 107 av Civitas podcast «Liberal halvtime» finner du her.

Podcasten finnes også tilgjengelig i iTunes, i Spotify, og i mange andre vanlige podcast-apper, samt på nett.

Abonnér gjerne på podcasten, og gi oss en vurdering!

Spill av episoden direkte her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »