PODCAST: Oslo-Filharmonien – En vital 100-åring

 

 

Ingrid Røynesdal, leder i Oslo-Filharmonien, vil bruke kunsten og musikken til å bygge broer. Oslo-Filharmonien feirer 100-årsjubileum, og i denne podcasten forteller Røynesdal hvorfor kunst og kultur er viktig i samfunnet og hvordan også et symfoniorkester kan finne nye lyttere og ha sin plass i et moderne samfunn.

Episode 102 av Civitas podcast «Liberal halvtime» finner du her.

Podcasten finnes også tilgjengelig i iTunes, i Spotify, og i mange andre vanlige podcast-apper, samt på nett.

Abonnér gjerne på podcasten, og gi oss en vurdering!

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »