Podcast: Lakseskatten

I begynnelsen av november foreslo Havbruksskatteutvalget å innføre ekstra skatt på laks, noe som har skapt en engasjert debatt. I dagens episode ser vi på fremveksten av norsk sjømatindustri, og diskuterer hvorvidt det er fornuftig å innføre en «lakseskatt». Gjester: Geir Ove Ystmark, administrerende direktør i Sjømat Norge, og Karen Helene Ulltveit-Moe, leder for Havbruksskatteutvalget og professor ved UiO.

Episode 98 av Civitas podcast «Liberal halvtime» finner du her.

Podcasten finnes også tilgjengelig i iTunes, i Spotify, og i mange andre vanlige podcast-apper, samt på nett.

Abonnér gjerne på podcasten, og gi oss en vurdering!

Spill av episoden direkte her: 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »