Liberal halvtime: En samtale om Francis Fukuyama

Den amerikanske statsviteren Francis Fukuyama er en av verdens mest innflytelsesrike akademikere. I denne bonusepisoden forteller Mathilde Fasting om sine møter med Fukuyama, som hun har oppsummert i den nylig publiserte boken «Etter historiens slutt. Møter med Francis Fukuyama». I samtale med Eirik Løkke diskuterer Fasting Fukuyamas akademiske arbeid med særlig vekt på hans teori om demokratiets utvikling.

Bonusepisoden av Civitas podcast «Liberal halvtime» finner du her.

Podcasten finnes også tilgjengelig i iTunes, i Spotify, og i mange andre vanlige podcast-apper, samt på nett.

Abonnér gjerne på podcasten, og gi oss en vurdering!

Spill av episoden direkte her: 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »