BONUSEPISODE: In memory of Jamal Khashoggi

In this podcast episode Civita fellow and human rights activist, Iyad El-Baghdadi, remembers the Saudi Arabian journalist Jamal Khashoggi.

Khashoggi was brutally murdered by the Saudi-regime one year ago. Iyad was also a friend of Jamal. In today`s episode he shares his thoughts about Jamal Khashoggi`s work and the dream of an Arab world without tyrants.

Episode 91 of Civita’s podcast «Liberal halvtime» is found here!

Our podcast is also available om iTunes and Spotify

And you can also listen to the episode directly here:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »