Hva skjedde med Storbritannia?

Britisk politikk har befunnet seg i en tilstand av kaos siden Brexit-avstemningen i juni 2016, og fremdeles evner ikke landet å bli enig med seg selv om hva de vil videre. Hvordan skal vi oppsummere Theresa May sin statsministerperiode? Og hva vi kan forvente av Boris Johnsen? Vil han greie å fremforhandle en ny avtale med EU, eller ender Storbritannia opp med å forlate EU uten en avtale?

Ukens gjest: Øivind Bratberg, førstelektor ved Institutt for Statsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Episode 85 av Civitas podcast «Liberal halvtime» finner du her.

Podcasten finnes også tilgjengelig i iTunes, i Spotify, og i mange andre vanlige podcast-apper, samt på nett.

Abonnér gjerne på podcasten, og gi oss en vurdering!

Her kan du spille av podcasten direkte: 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »