Kan vi stole på mediene?

Hva forteller VG-skandalen om tilstanden i den politiske journalistikken? Er det grunn til å hevde at dekningen av norsk politikk har blitt dårligere med årene? Hva kan mediene gjøre for å øke kvaliteten og troverdigheten? Gjest: Kjersti Thorbjørnsrud, forsker ved Institutt for Samfunnsforskning (ISF).

Episode 63 av Civitas podcast «Liberal halvtime» finner du her.

Podcasten finnes også tilgjengelig i iTunes, i Spotify, og i mange andre vanlige podcast-apper, samt på nett.

Abonnér gjerne på podcasten, og gi oss en vurdering!

Her kan du spille av podcasten direkte:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »