Menneskerettigheter

Oslo Freedom Forum 12-14. mai

Oslo Freedom Forum arrangeres i år for sjette året på rad! I år kommer blant annet blant annet Mikhail Khodorkovsky, Harvardforskeren Steven Pinker, den cubanske bloggeren Yoani Sánchez, grunnleggeren av Wikipedia, Jimmy Wales, den ikoniske protestlederen Erdem Gunduz og over 25 andre interessante talere. – Arrangementet er dessverre utsatt til 20.-22. oktober, på grunn av den varslede hotellstreiken. –

Publisert: 5. mai 2014

– Arrangementet er dessverre utsatt til 20.-22. oktober, på grunn av den varslede hotellstreiken. Les mer her. –

Oslo Freedom Forum arrangeres i år for sjette året på rad! I den forbindelse arrangerer også Civita et frokostmøte onsdag 14/5 med blant annet den tidligere politiske fangen i Russland, Mikhail Khodorkovsky.

Under årets OFF får man blant annet høre Harvardforskeren Steven Pinker, den cubanske bloggeren Yoani Sánchez, grunnleggeren av Wikipedia, Jimmy Wales, den amerikanske skuespilleren Jeffrey Wright, den ikoniske protestlederen Erdem Gunduz  og  25 andre interessante talere som vil diskutere hvordan vi bedre kan fremme frie og åpne demokratier.

Civita er også i år en av samarbeidspartnerne for arrangementet sammen med Amnesty Norge, Helsingforskomiteen, Plan Norge og LIM.

Klikk her for fullt program

Har du lyst til å delta på konferansen på dagtid tirsdag/onsdag?  Send en e-post til [email protected] for å høre om muligheten for å delta på årets konferanse.

Les også mer om Oslo Freedom Forum her!

– Arrangementet er dessverre utsatt til 20.-22. oktober, på grunn av den varslede hotellstreiken. Les mer her. –