Oslo Freedom Forum 12-14. mai

– Arrangementet er dessverre utsatt til 20.-22. oktober, på grunn av den varslede hotellstreiken. Les mer her. –

 

Oslo Freedom Forum arrangeres i år for sjette året på rad! I den forbindelse arrangerer også Civita et frokostmøte onsdag 14/5 med blant annet den tidligere politiske fangen i Russland, Mikhail Khodorkovsky.

Under årets OFF får man blant annet høre Harvardforskeren Steven Pinker, den cubanske bloggeren Yoani Sánchez, grunnleggeren av Wikipedia, Jimmy Wales, den amerikanske skuespilleren Jeffrey Wright, den ikoniske protestlederen Erdem Gunduz  og  25 andre interessante talere som vil diskutere hvordan vi bedre kan fremme frie og åpne demokratier.

Civita er også i år en av samarbeidspartnerne for arrangementet sammen med Amnesty Norge, Helsingforskomiteen, Plan Norge og LIM.

Klikk her for fullt program

 

Har du lyst til å delta på konferansen på dagtid tirsdag/onsdag?  Send en e-post til therese@civita.no for å høre om muligheten for å delta på årets konferanse.

 

Les også mer om Oslo Freedom Forum her!

 

– Arrangementet er dessverre utsatt til 20.-22. oktober, på grunn av den varslede hotellstreiken. Les mer her. –

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »