Økonomi og velferd

Hvis vi får regjeringsskifte – blir det et grønt skifte?

Det trengs et grønt skifte for å mestre klimautfordringen, men hva innebærer et grønt skifte? Hvordan kan vi best stimulere en mer bærekraftig økonomisk vekst, nasjonalt og internasjonalt? Hvilke politiske tiltak bør iverksettes? Og vil de borgerlige partiene sikre et grønt skifte, hvis det blir regjeringsskifte? Se film fra frokostmøtet her!

Publisert: 11. juni 2013

Det trengs et grønt skifte for å mestre klimautfordringen, men hva innebærer et grønt skifte? Hvordan kan vi best stimulere en mer bærekraftig økonomisk vekst, nasjonalt og internasjonalt? Hvilke politiske tiltak bør iverksettes? Og vil de borgerlige partiene sikre et grønt skifte, hvis det blir regjeringsskifte?

Se film fra frokostmøtet med Terje Osmundsen, tidligere sjefredaktør i Mandag Morgen, skribent og viseadm. direktør i Scatec Solar, Buskerud Venstres stortingskandidat og fylkesleder, Rebekka Borsch, 2. nestleder og finanspolitisk talsmann i Frp, Ketil Solvik-Olsen, og leder i Oslo Høyre og stortingsrepresentant i energi- og miljøkomiteen, Nikolai Astrup.

Hør podcast fra møtet her: LINK

Se innledningene her:

Se debatten her: