Fredsprisen til Leymah Gbowee

Leymah Gbowee er sammen med Ellen Johnson Sirleaf og Tawakel Karman tildelt Nobels Fredspris 2011. Hun deltok på årets Oslo Freedom Forum, arrangert i samarbeid med Civita i mai. Her kan du lese mer om deltakelsen, samt se Gbowees foredrag om hvordan hun bidro til fred i Liberia og hva hun gjør i dag, for å sikre at utviklingen fortsetter å gå rett vei.

Les mer på Oslo Freedom Forums hjemmesider.

 

Vi gratulerer selvsagt alle tre vinnerne!

 

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »