Den tredje bølgen

«Vi har sett tre bølger norsk høyreekstremisme etter 1970. Den tredje er den største, og også den farligste,» skriver frilansjournalist Øyvind Strømmen i Aftenposten.

 

Innlegget er publisert i anledning Civitas seminarserie om høyreekstremisme. Strømmen deltar på dagens møte på Litteraturhuset klokken 17.00, sammen med statsviter Anders Ravik Jupskås. Meld deg på her.

 

I morgen onsdag er det forsker, filosof og teolog Marius Timmann Mjaaland og Civitas Morten Kinander som innleder (påmelding), mens Øystein Sørensen og Anne Hege Grung innleder torsdag (påmelding).

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »