KLIMA: Energi for fremtiden

Hvordan dekker vi fremtidens energibehov samtidig som vi løser klimakrisen? Hva betyr det mislykkede møtet i København for energisektorens utfordringer? Hva betyr det for klimaet vårt? Se Civita-TV fra frokostmøtet med konsernsjef i Statoil Helge Lund, professor ved UiO Dag Harald Claes og stortingsrepresentant i energi- og miljøkomiteen Nikolai Astrup (H).

Se innleggene her:

Se debatten her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »