INNVANDRING: Migrasjon og klassereise


Panelet på Minervas og Civitas frokostmøte var enige om at ønsket om å tre inn i middelklassen, for seg selv eller sine barn, er universelt og ikke et vestlig fenomen. Men det er lettere å nå målet i Vesten, og middelklasseaspirasjonene er derfor en viktig grunn til å komme hit. Les Minervas Jan Arild Snoens referat fra møtet her.

Se innleggene her:

Se debatten her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »