WILLOCH: Om markedsøkonomi og globalisering

Kåre Willoch innledet om markedsøkonomi og globalisering på dagens frokostmøte. Den tidligere statsministeren tok for seg markedsøkonomiens grunnleggende prinsipper, dens eksesser og behovene for reform. Han kom også inn på saker som pensjonsreform, miljøvern og behovet for å lære av historien. E24 har publisert et intervju med Willoch, og du kan se video fra møtet.

Se innlegget til Willoch her:

Se debatten fra møtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »