USA: Kampanje på amerikansk

De over to hundre menneskene som deltok på Civitas frokostmøte om fenomenet Obama og politisk kampanjevirksomhet i USA, illustrerte godt den store interessen for årets presidentvalg. Den politiske konsulenten Kevin Lampe har vært involvert i alle presidentkampanjene til Demokratene siden 1988. Særlig involvert var han i kampanjene til Clinton og Gore. I 2004 jobbet han for Obama i forbindelse med forberedelsene til talen som regnes for Obamas store gjennombrudd. Lampe har kjent Obama siden før Obama ble senator i delstaten Illinois i 1996.

Kevin Lampe driver i dag kommunikasjonsbyrået Kurth Lampe i Chicago og er ikke lenger direkte involvert i Obamas kampanje. Lampe har klokketro på at Obama går av med seieren i november.

– Obama har pengene som kreves og har en stor skare av dedikerte  valgmedarbeidere over hele landet, sa han i sitt foredrag om amerikansk kampanjevirksomhet og egne erfaringer.

Se Minervas intervju med Lampe

Se intervju med Lampe:

  

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »