KONKURRANSE: Frokostmøtet filmet

Se og hør Civitas frokostmøte om konkurransepolitikk. For første gang er det mulig å få med seg store deler av et frokostmøte i Civita uten selv å ha vært tilstede på Cafe Christiania i Oslo. Se og hør paneldeltagernes innledninger og intervjuet med tidligere konkurransedirektør Egil Bakke.

Filmen er todelt:

Intervju med Egil Bakke etter møtet:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »