To år til 2009: Nedtelling til borgerlig seier eller fortsatt rødgrønt styre?

Civita inviterer til pubmøte i Presseklubben i kveld, 11.september kl.18.00.   

Klar borgerlig seier. Men krangelen er allerede i gang. Vil de borgerlige partiene greie å samarbeide? Vil de greie å løfte hverandre til ny seier i 2009 – eller tar SV revansj og sikrer fortsatt rødgrønt styre?

Civita inviterer til pubmøte i kveld i Presseklubbens lokaler Øvre Slottsgate 23 – Inngang fra Egertorget.

Paul Chaffey, Tor Mikkel Wara og Sten Helland vil innlede til debatt.

Paul Chaffey er adm. direktør i Abelia, og tidligere stortingsrepresentant for SV, nå Høyre-velger. Tor Mikkel Wara er kommunikasjonsrådgiver i Wara consulting, og tidligere stortingsrepresentant for FrP. Sten Helland er kommunikasjonsrådgiver i Helland Consulting og tidligere statssekretær og sekreteriatsleder i Ap.

 

Velkommen!

 

Meld deg på her!

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »