CUBA: Dansk gutt skutt av cubansk politi

Joachim Lovschall, en dansk 27-åring som studerte spansk på Cuba ble skutt i kroppen og i hodet av cubansk politi i 1997. De etterlatte har aldri fått noen forklaring på hva som egentlig skjedde for ti år siden. Joachims far holdt denne talen i FN denne uken.


Les talen til Christian Lovschall


 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »