FROKOSTMØTE: Friskoleloven skal strammes inn. Hvor liberalt er det?

Civita inviterer til frokostmøte på Café Christiania onsdag 6. juni 8.00 – 9.45.Innledere er stortingsrepresentantene Ine Marie Eriksen Søreide (H), Trine Skei Grande (V), Ola T. Lånke (KrF) og Anniken Huitfeldt (Ap)


 


 


Civita inviterer til frokostmøte på Café Christiania onsdag 6. juni 8.00 – 9.45


 


Friskoleloven skal strammes inn. Hvor liberalt er det?


Heretter skal bare religiøse og pedagogiske alternativer få støtte, i tillegg til internasjonale skoler. Ap, SV og Sp har flertall til å vedta den nye friskoleloven. Men også KrF stemmer for loven og snur dermed ryggen til Høyre og Venstre. Hva forteller det om KrF?


Mye tyder på at de borgerlige partiene har tapt debatten om friskolene, og at holdningen til friskoler er mer negativ i Norge enn i andre land. Hvorfor er det blitt slik?


Hva gjør Venstre og Høyre med friskoleloven dersom de får makten?


Innledere er stortingsrepresentantene Ine Marie Eriksen Søreide (H), Trine Skei Grande (V), Ola T. Lånke (KrF) og Anniken Huitfeldt (Ap)


 


        


 


Det serveres frokost fra 07.45, og det blir anledning til å stille spørsmål.


 


Møtet finner sted på Café Christiania, Nedre Vollgt. 19 – Inngang i Stortingsgaten.


 


Velkommen!


 


Meld deg på her!

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »