FROKOSTMØTE 23/5: Hva skjer med Russland?

Civita inviterer til frokostmøte på Café Christiania onsdag 23.mai 8.00 – 9.45. Stortingspresident Thorbjørn Jagland, assisterende direktør og Russlandekspert i NUPI, Geir Flikke, og forsker ved Fridtjof Nansens Institutt, Pål Skedsmo, innleder til debatt.


 

Civita inviterer til frokostmøte på Café Christiania onsdag 23.mai 8.00 – 9.45


 


Hva skjer i Russland?


Boris Jeltsin bragte demokratiet til Russland. Hva skjer etter hans død? Er Russland på vei mot diktatur? Maktutøvelsen er stadig mer vilkårlig, opposisjonen er marginalisert, kriminaliteten blomstrer, og journalister tas av dage. Mer makt samles hos Putin, som stadig oftere omtales som «tsar».Så hva skjer i Russland, og hva betyr utviklingen for verdenssamfunnet og for naboen Norge?Stortingspresident Thorbjørn Jagland, assisterende direktør og Russlandekspert i NUPI, Geir Flikke og forsker Pål Skedsmo ved Fridtjof Nansens Institutt innleder til debatt.


                                    


 Det serveres frokost fra 07.45, og det blir anledning til å stille spørsmål.


 


Møtet finner sted på Café Christiania, Nedre Vollgt. 19 – Inngang i Stortingsgaten.


 


Velkommen!


 


Meld deg på her!


 


 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »