Anmeldelse av Civitas bok om mikrokreditt: – Misjonering om mikrokreditt

– Foruten noen hovedoppgaver, finnes ingen norske bøker om mikrokreditt. Dette har journalist Guri Wiggen og «tankesmia» Civita gjort noe med, står det i anmeldelsen av boken «Fra almisser til verdighet» i Verdensmagasinet X


Les hele anmeldelsen

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »