Amerikanere med interesse for «den nordiske modellen»

Det er det liten grunn til mener danske Henrik Rasmussen som bor i USA. Det innflytelsesrike tidsskriftet New Republic har i siste utgave en artikkel som ifølge Rasmussen glorifiserer den nordiske velferdsmodellen og Danmark spesielt. Rasmussen ser nærmere på forskjellene mellom USA og Danmark.


Les hele artikkelen «Great Dane Great Pain» av Henrik Rasmussen.


 


Se også om forskjellene mellom Europa og USA i anmeldelsen av boken Cowboy Capitalism


 


 


 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »