F. A. Hayek (1899-1992)

Hvem var denne østerrikske økonomen og filosofen som mange har hørt om men få har lest? I denne artikkelen presenterer Dag Ekelberg en av 1900-tallets intellektuelle giganter og mest innflytelsesrike liberale tenkere.


Les hele artiklen på tidsskriftet Minervas nye nettside


Se også Civitas utgivelse:  Hayek – Hans betydning for politisk og økonomisk tenkning av Eamonn Butler og Timbros nyutgivelse av «Vägen till trälldom»


Sagt om Hayek

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »